You Belong Here – Ranveig Seljemark

Sanger og låtskriver Ranveig Seljemark fra Trondheim slipper nå sin andre singel i 2018 – låten heter «You Belong Here» og vil være tilgjengelig på alle digitale strømmetjenester fra 08.06.!

Ranveigs tidligere singelutgivelser har vært mye spilt på UK CountryRadio, Englands «hotteste» countrymusikkkanal, i tillegg til Nrk P1, P1+ og Ordentlig Radio. Etter at hun begynte å gi ut låter som soloartist har Ranveig vært gjest i Kveldsåpent på Nrk P1, og hun har vært ukas artist på Nrk Trøndelag og Nrk Nordland.

«You Belong Here» er en groovy Americanalåt inspirert av sørstats gospel og soul, og den drives av kontrabass, piano, orgel og kor i tillegg til soulfylt vokal. Teksten er skrevet som en tillitserklæring fra en som har opplevd å bli såret og sviktet og hadde mistet troen på kjærligheten, til den personen som har gjort at troen på kjærligheten er gjenopprettet.

Sangen er innspilt i Sørgården studio i Ler (Melhus) med Håvard Soknes som produsent, og er mastret av Morten Stendahl (Stendahl I&M).

Medvirkende musikere:
Ranveig Seljemark – tekst, melodi, lead vokal og kor
Helene Dybdahl Gerhardsen – kor
Kriss Stemland – el. gitar (solo), akk. gitar, piano og kor
Øyvind Smidt – fiolin, mandolin og kor
Lars Olav Berg – orgel
Hans Bollandsås – el. gitar
Kjetil Sandnes – kontrabass
Stian Lundberg – trommer og perkusjon

Låten gis ut på labelen Farm Valley Records.

Kontaktinfo:
e-mail: rseljemark@gmail.com
telefon: 41648362

TIDAL / WiMP http://listen.tidalhifi.com/album/89394440
iTunes / Apple Music https://itunes.apple.com/album/-/id1389789349
Spotify https://play.spotify.com/album/5zzLcrJhY6DwSozQoYR9q4