Roy Einar Dreng & Friends – Fish Farm Nightmare

En ny singel fra Roy Einar Dreng & FriendsMed min nyeste single Fish Farm Nightmare, setter jeg fingeren på oppdrettsnæringen og hvordan de driver sin virksomhet. Forurensning og regjeringens infiltrasjon.Jeg er ikke mot bransjen, men måten de driver sin virksomhet på ved å ødelegge miljøet og jeg ønsker at folk skal være oppmerksomme på dette og forstå den kritiske situasjonen.Dødsklokkerne ringer for miljøet og den ville laksen og sjøørreten.Situasjonen er forferdelig, så det var derfor jeg skrev den låten.
Tidligere utgivelser fra Roy Einar Dreng & Friends er albummet Middle Of The Night fra 2016.Og singelen “ Take The Train Back Home” 2018Det ventes et nytt album i løpet av høsten 2019Mer informasjon om artisten finnes på: Roy Einar Dreng artist (Facebook) on www.royeinardreng.com