Juleklang – Marie & Tor Kvammen

Vestlandsduo med klingende juletoner

Etter 10 år med julekonserter har Marie og Tor Kvammen samlet sitt fineste konsertmateriale og laget en sjeldent vakker duettplate. Nå ønsker de å gi det norske folk årets julevarme med tonene fra «Juleklang»

 

Ekteparet Marie og Tor Kvammen fra Sandnes er artister på hver sin kant, men har de siste ti årene gått sammen som en duo i juletider. I anledning tiårsjubileet lanserer de nå platen «Juleklang», en samling av parets absolutte julefavoritter. Med egne norske oversettelser av kjente og mer ukjente julesanger, ikledd nye og personlige arrangementer, ønsker paret å blåse nytt liv i sangene. Paret har selv produsert platen og spiller også flere av instrumentene på innspillingen. Deres evne til å formidle og sette sitt musikalske og smakfulle særpreg på både kjente og sjeldne julesanger kan fort gjøre «Juleklang» til en av årets store overraskelser.

 

 

Om Marie og Tor Kvammen:
Marie og Tor Kvammen er fra Sandnes i Rogaland og er soloartister hver for seg, men synger sammen som en duo i juletider. Marie har de siste årene gitt ut singlene «River» og «Dance», og har en EP på trappene i 2018. Mange husker Tor fra ulike TV-opptredener, og kanskje særlig fra «The Voice» på TV2, der han høsten 2013 sang seg til finalen. I 2015 fikk han hederlig omtale i de nasjonale mediene da han med sine 1100 håndtegnede tegninger animerte musikkvideoen til sin single «Statue». Samme år gav Marie og Tor for første gang ut musikk sammen med julesangen «Det hev ei rose sprunge», som siden utgivelsen er blitt spilt landet rundt på P1 ved juletider. Julekonsertene deres i hjembyen Sandnes har over flere år trukket tusenvis av publikummere. Årets konserter og albumutgivelse markerer 10årsjubileum for denne tradisjonen.

 

 

 

 

Digital distribusjon og cd-opptrykk via Lydmuren AS