JANOVE – Hengtmann cd & vinyl

Kjøp Janove sitt nyeste album hos Platekompaniet i dag!
https://www.platekompaniet.no/vinyl/hengtmann-lp-janove-f1be3e2c/

Presseskriv:
Det er inspirerende å spille ny musikk sammen med nye mennesker som i tillegg er supre musikere og artister selv. Man finner nye referanser og oppdager nye veier mot målet om en cool sang med mest mulig særpreg og egenart. Låtene har fortsatt Janoves signatur, men hans medartister har denne gangen satt større preg på låtene med sin stil, sound og holdning. Det er resultatet av et år på veien med konserter, øvinger og innspillinger du nå kan høre på det nye albumet Hengtmann.

Selv om Janove alltid vil ha mye variasjon i sjanger på sine plater så er Hengtmann kanskje et mer fokusert album med sine åtte låter. Det er lyden av et mer samspillt band, et mer spisset sound og nå med en egen sving.

Det er tre ulike personer som har mixet de åtte låtene. Yngve Leidulv Sætre, Poppalars og Bjarne Stensli. Det er første gang Janove benytter seg av dette trikset og han er veldig happy med resultatet. De er alle kanonflinke, men har fått skinne litt ekstra i hver sine sjangere.

Tekstene spinner rundt samme tematikk som Artisten & Marlene. Her følges et ungdomskjærestepar som er dansere i Russland og vokser opp sammen, glir fra hverandre, men havner under samme operaeier som unge voksne. I denne settingen oppstår alle mulige utfordringer, dilemmaer, selvransakelser, svik og kjærlighet.

«Som artist er det morsomt å skrive om andre fiktive artisters reise og refleksjoner over eget virke. Jeg kan lett ta i bruk egne tanker eller refleksjoner og tillegge mine karakterer. Jeg kan legge til og trekke fra, men finner alltid mye av meg selv i tekstene. Det skal bli gøy å dele mer musikk med folk som bryr seg og ikke minst synge låtene sammen live på Hengtmanntour 2018»
– Janove

Cd- og vinylproduksjon via Lydmuren AS