Din musikk – Vår kunnskap!

Preproduksjon

Preproduksjon omfatter ferdigstillelse av sangene, slik at alle ”deler” er klare, slik som intro, mellomspill, soloer og ikke minst gangen i låta. Her ligger også alle valg man må ta før innspilling, slik som hvilke musikere som bidrar, eller om noe skal programmeres. Man tar også valg av toneart, og om det skal forberedes noen spor før man har innspilling med musikere. Hva man bør ha klart til preproduksjon avhenger av sjanger og ønsket uttrykk. Lydmuren har stab som har kunnskap om mange typer musikk, så vi vil alltid ta hensyn til artistens ønsker når vi tar på oss ansvaret med å virkeliggjøre din musikk. Våre studio 2 og 3 er små ”prosjektrom” som brukes til preproduksjon.

Innspilling

Lydmurens studio 1 har god plass til inntil fem musikere i en typisk session. Vi har også gode kontakter med erfarne musikere som er studiovante, og kan bidra dersom det er behov for det. Vi kan starte ”fra bunnen av” med dine sanger, eller gjøre pålegg og utskiftinger dersom du har spilt inn noe fra før i ditt hjemmestudio. Vokal er ofte det mest betydningsfulle bidraget, som vi har ekstra fokus på. Her gjør vi også den redigeringen som skal til for å få et best mulig resultat fra opptaket av vokalen. Vi redigerer også trommer og annet, dersom dette er nødvendig for å få et godt resultat.

Miks (online)

Vi mikser ditt prosjekt, enten det er spilt inn hos oss eller andre steder. Vi kan da også trigge trommer, eller tune vokalspor dersom det er behov for det. Du kan laste opp filer klare for miks, og la en av våre teknikere mikse for deg etter dine behov og ønsker. Du får ferdig miks og singback i retur, og vil ha mulighet til å gi korreksjoner slik at du blir fornøyd. Miksene er da ikke mastret, men dette kan du selvsagt også bestille hos Lydmuren.

Se mer informasjon om våre studio

Vi har 3 musikkstudio i våre lokaler på Greåker i Sarpsborg. Her gjøres også miks og mastering. Velkommen!

Mer informasjon