Hjarteskjell – Ingebjørg Bratland – Vinyl

Ingebjørg Brattland sitt nye album «Hjarteskjell», vinylutgave er nå ute i butikkene.

Platen kan kjøpes her: https://www.platekompaniet.no/vinyl/hjarteskjell-lp-ingebjorg-bratland-7e4368cc/

Om utgivelsen:

«Hjarteskjell er små, sterke, mjuke musklar som gøymer seg i harde skjell. Slik er disse songane for meg» Ingebjørg Bratland

Det er stort spenn i Ingebjørg Bratland sin musikk fra debutalbumet «Heimafrå» med Odd Nordstoga til den nye «Hjarteskjell», som er hennes fjerde. Med rot i folkemusikken, har hun frem til i dag beveget seg over et bredt musikalsk spekter – viser, pop, jazz og elektronisk. Dette har alltid føltes både riktig og viktig, samtidig som lojaliteten til hjemsted og dialekt er like sterk. Den røde tråden er uansett hennes unike og særpregede stemme.

«Hjarteskjell» er skrevet og produsert over de siste 18 månedene. Der albumet «Månesinn» var produsert av Espen Lind og Geir Hvidtsten, har hun denne gang benyttet seg av intet mindre enn fire forskjellige studioer og produsenter: Martin Sjølie (Sigrid, Maria Mena), Kåre Vestrheim (Odd Nordstoga, Highasakite), Lars Horntvedt (Susanne Sundfør, a-ha), Espen Lind og Geir Hvidsten. I en tid hvor lyttevaner er forandret, ønsker hun at dette skaper spennvidde og større lytteopplevelser. Albumet er skrevet av Bratland selv – noen av låtene i samarbeid med produsentene.  I tillegg har hun oversatt to gamle, personlige favoritter: «My Dear Companion (Min aller kjæraste) og Thåströms sterke kjærlighetserklæring «Over sundet».

 

 

Vinylproduksjon via Lydmuren AS