Here We Are – Hege Øversveen

Den nye singelen ”Here we are” er andre singel fra Hege Øversveen’s kommende album. Låta ble skrevet i samarbeid med countryartist Jessie Brown i Nashville. Jessie er fra Indiana og Øversveen fra Biri. Og de skildrer Nashville-opplevelsen og forteller lytterne hvor innmari viktig det er å være tro mot seg selv. Uansett hvor man er i verden.

Det var først i 20-årene at Hege tok opp gitaren og begynte å skrive låter. Både tekster og melodier kom naturlig og ble til slutt en stor del av livet.

I 2010 ble hun kjent med flere musikere fra Nashville, og ikke lenge etter befant hun seg i et studio på selveste Music Row. Nå reiser hun stadig tilbake for å finne inspirasjon, skrive låter og jobbe i studio. Det siste besøket i byen resulterte i hennes andre album ”goodbye yellow roses”, som slippes på alle digitale plattformer, vinyl og CD Fredag 19.januar 2018.

Våren 2012 var hun finalist i The Voice på TV2, og debutalbumet «You Don’t Know Me» lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske album i 2013.”
Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom pop, rock og country. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place”.

Albumet er innspilt hos The Sound Shelter i Nashville, Tennesse. Og er produsert av Brett Ryan Stewart og Øversveen selv.

 

 

 

Spotify: https://play.spotify.com/album/1lCVMuNULkoNPuETmToI80