Goodbye Yellow Roses – Hege Øversveen

Den nye singelen ”Goodbye yellow roses” er tittelsporet på Hege Øversveen’s kommende album. Melodien tar umiddelbart tak i sjela di. Silkemyke harmonier som omfavner en ærlig stemme. Låta ble født på Øversveens egen låtskrivercamp på Toten og er noe så sjeldent som en kjærlighets låt med en lykkelig slutt!

Hege er en jordnær biring som holder på med musikk og artisteri i ”Nashvilleklasse”. Det var først i 20-årene at hun tok opp gitaren og begynte å skrive låter. Både tekster og melodier kom naturlig og ble til slutt en stor del av livet.

I 2010 ble hun kjent med flere musikere fra Nashville, og ikke lenge etter befant hun seg i et studio på selveste Music Row. Nå reiser hun stadig tilbake for å finne inspirasjon, skrive låter og jobbe i studio. Det siste besøket i byen resulterte i hennes andre album ”goodbye yellow roses”, som slippes på alle digitale plattformer, vinyl og CD Fredag 19.januar 2018.

Våren 2012 var hun finalist i The Voice på TV2, og debutalbumet «You Don’t Know Me» lå 7 uker på VG-lista og ble i avisa Klassekampen omtalt som ”et av de åtte beste norske album i 2013.”
Musikken ligger i et melodiøst grenseland mellom pop, rock og country. Hvor formidlingsevne, store refrenger og fengende låter virkelig treffer publikum. Hege omtaler scenen som sitt ”happy place”.

Albumet er innspilt hos The Sound Shelter i Nashville, Tennesse. Og er produsert av Brett Ryan Stewart og Øversveen selv.

 

 

Digital distribusjon via Lydmuren AS.

Promoarbeid via Morten Bakke Consulting.