Noen Ganger Og Andre – Cezinando – Vinyl

Albumet blir å finne på vinyl fom. 1.12. Forhåndsbestilling kan gjøres her: https://www.platekompaniet.no/vinyl/noen-ganger-og-andre/

Presseskriv:

«Jeg vil presentere noe sammenhengende. La folk bli bedre kjent med meg. I alle fall én side av meg – den melankolske og litt ensomme. Det føles naturlig etter fjoråret.»

Det sier Cezinando om arbeidet med sitt nye album «Noen ganger og andre», som ble sluppet 6. oktober.

Alle låtene gikk rett inn top 90 på Spotify og #1 på VG-lista. Både P3 og MP3 nøyde seg ikke med å legge til en ny låt på deres spillelister, de listet liksågodt to av de. «Ingenting blir det samme men samme for meg» var også Ukas låt på P3.

Det har kun gått et drøyt år siden Cezinando gikk av med seieren i NRK P3s Urørt-konkurranse. Siden har han rukket å gi ut albumet «Barn av Europa», vinne Spellemannsprisen som Årets Tekstforfatter, bli årets nykommer under P3 Gull og streame til tre ganger platina med «Håper du har plass», første singel fra det rykende ferske albumet, ”Noen ganger og andre”.

Siden 2016 har han og produsent Ole Torjus Hofvind (Rytmeklubben) jobbet tett i ulike studioer for å få på plass de elleve låtene som nå utgjør sammenhengen – «Noen ganger og andre».

”Vi fant relativt fort ut at vi burde lage et lengre prosjekt og ikke bare enkeltlåter, og vi har hele tiden siktet mot elleve spor”, sier Cezinando.

I tillegg til produsent Hofvind og Cezinando selv, er det flere som har bidratt med musikalsk input underveis. Øyvind Mathisen (prod.), Einar Stray (komponist og pianist), André Viervoll (strykerarr.), Bow to each other (korarr.) Oslo Hit Ensemble (kor), Kjetil Bjelvin (gitar), Blåsemafiaen (blåserarr. og blås), samt Unge Ferrari og Chirag Patel på vokal.

 

Vinyl produsert via Lydmuren AS