Bare si ja – Charlotte Audestad

Charlotte Audestad sier hun har skrevet sin gladeste låt noensinne.
«Jeg trodde at jeg kun klarte å skrive musikk når jeg var på bunnen i eget følelsesliv, men «Bare si ja» har definitivt satt den teorien på prøve.»

Charlotte Audestad fra musikkøya Hitra har tre plateutgivelser bak seg. Debutalbumet «På feil si’ av vei’n» kom i 2013. Året etter kom oppfølgeren «Livet e for kort te å bare ha det greit», mens «Ni nye» kom som et friskt vårpust i april 2016.
Den 20.oktober,slipper hun singelen «Bare si ja», som er en del av en større utgivelse som kommer i 2018.

Det er først og fremst tekstene du legger merke til når du hører Charlotte Audestad.
Øystein Sunde fullroste henne som tekstforfatter i Kveldsåpent på NRK P1 tidligere i år, og oppfordret lytterne til å sette seg ned og lytte til utgivelsene hennes.

«Bare si ja» er en lykkepille av en låt, med et refreng som fester seg umiddelbart. Låta handler om å ha gitt opp kjærligheten, – helt til «den eneste rette» dukker opp fra intet og verden blir snudd på hodet.
«Det var aldri tvil om hvem jeg ønsket skulle produsere låta. Jeg hørte umiddelbart at dette var Ulf Risnes-materiale, og jeg er veldig glad for at han sa ja til å sitte bak spakene.

Musikere som medvirker er: Kriss Stemland (gitarer, tangenter, kor), Kåre Kolve (saksofon), Kjetil Sandnes (bass) og Dag Erik Oksvold (trommer).

26.oktober spiller hun på Byscenen /Trondheim

Hjemmeside: http://charlotteaudestad.com/

Facebook: https://www.facebook.com/charlotteaudestad/

 

 

 

Digital distribusjon via Lydmuren AS

Promo via Morten Bakke Consulting